Video Najaarsprogrammatie tv-zenders veelbelovend: “Zeker iets om naar uit te kijken”

De zomervakantie is bijna achter de rug. Dat betekent dat de zenders starten met hun najaarsprogrammatie. Onze showbizzwatcher werpt alvast een blik op de programma’s van VTM, Eén en Play4.

“Het aanbod bij Play4 is wat kleiner, maar dat heeft een goede reden. We krijgen vanaf 5 september immers de nieuwe talkshow ‘De Tafel van Vier’ met Gert Verhulst te zien. Dat gebeurt tezamen met ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’, waar we Gert trouwens ook aan het werk zullen zien. Voor het grotere najaarsaanbod zullen we nog even moeten wachten. ‘Extreme Make-over Vlaanderen’ met James Cooke en ‘Fear Factor’ zijn voor later."

“Bij Eén vliegen ze er ook in. ‘Down The Road’ keert terug en er is het nieuwe ‘De Repair Shop’ met Danira Boukhriss. Ook ‘Over Eten’ en ‘Homo Universalis’, dat we kennen van ‘Iedereen Beroemd’, zijn nieuw. Zondag komt er ‘Hotel Romantiek’ bij met Sven De Leijer, Gloria Monserez en Philippe Geubels."

"En er is een primeur: vanaf 29 augustus moeten VRT-kijkers trouwens niet meer wachten tot ’s avonds om alle programma’s te bekijken. VRT MAX, de opvolger van VRT NU, zal elke dag vanaf zes uur ’s ochtends namelijk alle programma’s van de dag aanbieden."

"VTM houdt de zomer nog wat langer aan. ‘Waarheid Durven of Doen’ en ‘Tien Om Te Zien’ lopen nog even verder door om het zomerse gevoel te behouden. Daarnaast is het uitkijken naar nieuwe seizoenen van ‘Blind Getrouwd’, ‘Legomasters’ en ‘Code van Coppens’ en de comebacks van ‘Beste Kijkers’ en ‘SOS Piet’. Daarnaast komen er met ‘Jachtseizoen’ en ‘De Schaal van Pascale’ ook nieuwe programma’s aan."

“Later, in het voorjaar van 2023, kunnen we weer uitkijken naar nieuwe seizoenen van ‘The Masked Singer’, ‘Chateau Planckaert’ en ‘Reizen Waes’. Er zijn alvast veel mooie programma's om naar uit te kijken."

Wil je weten wat onze showbizzwatcher nog meer te zeggen had? Bekijk het in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.