Julie Vermeire gaat voor gloednieuwe look en zorgt voor verdeelde reacties bij volgers
COS
Julie Vermeire gaat voor gloednieuwe look en zorgt voor verdeelde reacties bij volgers
Foto: Photonews

Julie Vermeire geniet van de zomer. Dat deed ze recent met haar vriend Laurins op het Griekse eiland Kos, maar afgelopen weekend was de blondine weer op Belgische bodem te vinden.

"New hair, who dis", schreef Julie Vermeire afgelopen weekend bij enkele foto's van zichzelf op het festival WECANDANCE. Julie had haar korte blonde lokken voor de gelegenheid ingeruild voor extensions. Op Instagram laat Julie het proces zien.

"Ik dacht voor het festival gaan we een beetje speciaal doen, dus ga ik vandaag naar de kapper. Ik ben al keilang aan het twijfelen of ik mijn haar nu kort wil of lang. En ik dacht: voor WECANDANCE, waarom gaan we niet voor een lange staart?", klinkt het.

Julies volgers zijn het erover eens dat ze erg goed staat met de extensions. "Wauw, bangelijk mooi!", lezen we. Maar wat nu mooier is, kort of lang, daarover zijn de meningen verdeeld. "Langer is mooier", klinkt het enerzijds. En anderzijds: "Vind het mooier korter, is pittiger."

Die laatste meningen delen veel fans. "Je zag er leuker en stralender uit met je korter haar." En: "Langer is mooi maar kort maakt je jonger én pittiger." En: "Heel geslaagd de totale look, maar ik vind je mooier met kort." Maar ook: "Ik vind het nóg mooier dan kort."

https://www.instagram.com/p/Cg7Iw_QtUXA/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/reel/Cg9sVwajcVK/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.