Big Brother Jason zorgt voor grote verrassing bij 'Big Brother'-nominaties: "Dacht echt dat hij slimmer was"
COS
Jason zorgt voor grote verrassing bij 'Big Brother'-nominaties: "Dacht echt dat hij slimmer was"
Foto: GoPlay

Deze week kreeg Jason de power of nomination in handen in 'Big Brother'. Het was voor hem geen makkelijke opdracht om te nomineren.

Jason had woensdag zijn nominaties al moeten doorgeven. Met Charlotte reeds op het nominatiebord moest hij nog twee huisgenoten nomineren. Toen bleken Charlotte en Lindsey echter de winnaars van de talentenjacht; Lindsey won een vrijstelling en Charlotte speelde haar nominatie kwijt.

Jason werd terug naar de dagboekkamer geroepen. Hij moest zijn stemmen herzien en een derde persoon nomineren. Donderdagochtend komen de livestreamkijkers samen met de bewoners te weten wie Jason genomineerd heeft. Dat zijn Jolien, Ias en Ali.

Vooral die laatste doet fans schrikken. "Weeral Ali? Waarom niet Bart of Micherlangelo?", vraagt iemand zich af. "Durft hij nu echt eens niet Michelangelo of Bart nomineren?", klinkt het nog. "Bart ontspringt de dans ook iedere keer", merkt iemand op.

"Ali had ik niet verwacht! Je kon het Charlotte niet weer aandoen, maar Ali de derde keer wel?", klinkt het verontwaardigd. "Ik snap het niet van Jason. Waarom Ali, een vriend van je, erop zetten en niet bijvoorbeeld Mimi?" En: "Ik dacht echt dat Jason slimmer was."

Meer nieuws

Meer nieuws

.