James Cooke en Dorian Liveyns hebben droevig nieuws: "We hebben het naast ons neergelegd"

door: COS
Dorian Liveyns en James Cooke
Afbeelding bron: Instagram @jamescooke1984

Anderhalf jaar geleden stapten James Cooke en Dorian Liveyns in het huwelijksbootje. James en Dorian vormen al zeven jaar een koppel, nadat ze elkaar op de planken leerden kennen.

James Cooke en Dorian Liveyns hebben geen kinderen. Of die er ooit zouden komen, was lange tijd iets waarover Dorian en James het geregeld hadden. Tot concrete plannen kwam het nooit. Nu lijkt het alsof ze hun kinderwens hebben opgeborgen. 

Zeven jaar geleden wou James graag een kind. Bij Dorian kwam die wens pas drie jaar later. "Maar toen ging James op de rem staan", zegt Dorian in Nina. "Ik ben bang dat ik nu niet de perfecte vader zal kunnen zijn die ik wil zijn", zei James.

"Nu vinden we het allebei een moeilijke kwestie. We willen het wel, maar we houden tegelijk van ons leven zoals het nu is, waarin we alleen met elkaar rekening hoeven te houden. Het blijft een vraagstuk: als er geen kindje komt, zal dat dan altijd een soort gemis zijn, of niet?"

James lijkt zich er zelfs als bij neer te leggen dat er geen kinderen zullen komen. "Mijn nichtjes zijn heel belangrijk voor mij. Mogelijk vind ik in hen een beetje mijn eigen kinderwens terug. Dorian en ik hebben het onderwerp stilletjes aan naast ons neergelegd", zegt hij in het magazine.