Gert Verhulst lokt veel reacties uit met bijzondere foto: "Laat hem dat maar niet zien"
COS
Gert Verhulst lokt veel reacties uit met bijzondere foto: "Laat hem dat maar niet zien"
Foto: Photonews

Op het vierde seizoen van 'De Verhulstjes' zullen we nog even moeten wachten. Gert Verhulst zullen we dit najaar wel zien in 'De Tafel van Vier' en 'De Allerslimste Mens ter Wereld'.

Gert Verhulst nam de afgelopen weken vakantie om zich helemaal klaar te stomen voor het drukke najaar dat er zit aan te komen. Met Ellen Callebout zat Gert lange tijd in Saint-Tropez, nu zijn de Verhulstjes weer in Oostduinkerke.

In 'De Verhulstjes' is het vooral Ellen die zich ontfermt over Leo en Marcel, de trouwe viervoeters van het gezin. In werkelijkheid is ook Gert dolverliefd op zijn honden. Dat blijkt uit een foto die hij deelt op Instagram.

"Wij begrijpen elkaar", schrijft Gert bij een foto met Leo of Marcel - wie ziet het verschil. De foto lokt veel reacties uit. Zo steekt Viktor Verhulst meteen de draak met zijn vader. "Toch iemand", reageert hij.

"Da's logisch, je hebt jaren tegen een hond lopen praten, dan krijg je dat", zegt nog iemand. "Laat dat maar niet aan Samson zien", merkt een volger op. "Zo mooi... je zo zacht en liefdevol opstellen! Geniet van elkaar!"

https://www.instagram.com/p/Cho8XMXsuAb/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.