Gert Verhulst geeft het eerlijk toe: "Dat heeft geleid tot het overspel met Josje"
COS
Gert Verhulst geeft het eerlijk toe: "Dat heeft geleid tot het overspel met Josje"
Foto: GoPlay

Gert Verhulst is al drie jaar getrouwd met zijn echtgenote Ellen Callebout. Ellen leerden we de afgelopen jaren beter kennen in 'De Verhulstjes' op Play4.

In 2008 kregen Gert Verhulst en Ellen Callebout een relatie. Die duurde tot 2011 en toen liep het even mis. Gert kreeg een korte relatie met toenmalig K3'tje Josje Huisman. In 2012 gaven Gert en Ellen hun relatie een nieuwe kans.

Gert en Ellen zijn nu al 13 jaar samen. "Die paar maanden met Josje niet inbegrepen", merkt Gert op in Dag Allemaal. Volgens hem was de relatie met Josje mogelijk, omdat hij en Ellen in die periode erg naast elkaar leefden.

Ellen had destijds nog haar restaurant in Blankenberge. In het weekend werkte ze van de vroege tot in de late uurtjes. "We zagen elkaar niet genoeg. Ik weet dat het geen excuus is, maar dat heeft wel geleid tot overspel."

Gert kwam echter heel snel tot de conclusie dat Ellen de vrouw van zijn leven was. Ze vergaf hem zijn misstap en sindsdien zit het meer dan goed tussen Gert en Ellen. In 2019 gaven ze elkaar het jawoord in Antwerpen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.