Gert Verhulst en 'De Tafel van Vier'-redactie met de handen in het haar: "Grote paniek"
COS
Gert Verhulst en 'De Tafel van Vier'-redactie met de handen in het haar: "Grote paniek"
Foto: GoPlay

Gert Verhulst presenteert sinds september zijn derde talkshow. Na 'Gert Late Night' en 'De Cooke & Verhulst Show' komt er een bredere actualiteit aan bod in 'De Tafel van Vier'.

Na een pauze in de paasvakantie keerde Gert Verhulst terug met een enigszins vernieuwde 'De Tafel van Vier'. De tafel kreeg een make-over en er werd een nieuw element aan de talkshow toegevoegd: de tafelspringers.

"Dat wil zeggen dat we elke dag drie gasten hebben die geestig zijn, die sowieso iets te vertellen hebben, waardoor je iets minder afhankelijk bent van actuagasten en waardoor je toch altijd die drie hebt waarop je kan terugvallen", vertelt Gert in 'Achter De Schermen'.

Dat betekent echter niet dat het alles nu altijd vlot verloopt. Zo hebben Gert en het team een moeilijke week achter de rug. "Maandag ging Marc-Marie Huijbrechts naar de show komen en die belde: 'Ik ben duizelig, ik kan niet komen.'"

"Toen was het al heel laat en hebben wij echt heel Vlaanderen opgebeld om te komen. Gelukkig, Jan Verheyen zat in Phantasialand en die zei: 'Ik kom'. Maar het was grote paniek", geeft Gert toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.