Big Brother 'Big Brother'-fans hebben het helemaal gehad met deze bewoner: "Die heeft tien gezichten"
COS
'Big Brother'-fans hebben het helemaal gehad met deze bewoner: "Die heeft tien gezichten"
Foto: GoPlay

In het 'Big Brother'-huis hebben de bewoners elkaar de afgelopen weken al goed leren kennen. Dat de klik met een bewoner beter is dan met een andere, is niet meer dan logisch.

Charlotte vertelt dinsdagochtend aan Lindsey dat ze niet close is met Chiara. "Ik ga niet liegen, ik voel gewoon geen klik", zegt ze. "She's not my cup of tea." Het onderonsje tussen Charlotte en Lindsey doet 'Big Brother'-fans over één van hen een pijnlijke conclusie trekken.

"Oh, die Lindsey is zo'n heimelijke. Da's de ergste in het huis", lezen we op Facebook. "Die praat met iedereen mee", merkt iemand op. "Tien gezichten heeft ze", klinkt het scherp. Veel kijkers vinden Lindsey dan ook niet te vertrouwen en snappen niet waarom de bewoners dat wel doen.

"Lindsey mag eruit. Die draait en keert met de wind mee", lezen we. "Het stomste wat je kan doen is openlijk partij kiezen. Lindsey speelt het slim, de beste manier om alle informatie te weten is met iedereen 'overeenkomen'", neemt iemand het voor haar op. "Maar het maakt haar niet populair buiten", besluit een andere kijker.

Mis niets over de bewoners van Big Brother dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.