Big Brother 'Big Brother'-bewoner klaar met het programma: 'Zal zich zaterdag opofferen'
COS
'Big Brother'-bewoner klaar met het programma: 'Zal zich zaterdag opofferen'
Foto: GoPlay

Op zaterdag 11 maart nemen we afscheid van een 'Big Brother'-bewoner. Het zou zomaar kunnen dat het weer een vrijwillige exit wordt.

Afgelopen week liet Bart al doorschemeren dat hij zijn tijd in het 'Big Brother'-huis niet langer wil rekken en nog genoeg thuis te doen heeft. Ook vandaag horen livestreamkijkers iets gelijkaardigs. "Bart heeft het gezegd: hij mist zijn familie en huis. Hij is klaar met het programma", klinkt het op Twitter.

Bart ging vanmorgen naar de dagboekkamer. Dat gebeurt volgens de andere bewoners nooit op vrijdag. Bart zou aangeven naar huis te willen in plaats van Michelangelo en Jason. Zo zou hij zich opofferen voor zijn kamergenoten. "Bart, waar blijft jouw strijdlust. Jij bent toch militair?"

"Ik denk ook dat hij zich zaterdag gaat opofferen voor Michelangelo. Spijtig want hij zou eens moeten weten hoe populair hij is", reageert een kijker. "De bewoners zijn echt slap dit jaar. 'Ik zie mezelf niet winnen, dus beter dat ik ga.'", klinkt het scherp.

"Als Bart zaterdag uit eigen initiatief naar huis gaat en zo Michelangelo en Jason gewoon een free pass geeft, dan slaagt dit seizoen echt helemaal nergens op", lezen we nog. "Als Bart er echt uit wil zaterdag dan hoop ik op een dubbele exit en alleen Jason mag dan blijven."

Het zou zomaar kunnen dat de 'Big Brother'-productie Barts idee om te vertrekken aangrijpt om de dubbele exit door te voeren. We weten immers dat die eraan komt. Gaan we ervan uit dat Jason de meeste stemmen heeft zouden twee Belgen vertrekken en is het evenwicht tussen België en Nederland hersteld.

https://twitter.com/BB23NLBE/status/1634145485068939268

Meer nieuws

Meer nieuws

.