Vriend van Aisha Van Zele ziet het gebeuren bij dochter Valentina: “Doet ze meer bij Aisha”

door: COS
Aisha Van Zele en Miguel Dheedene
Afbeelding bron: Instagram @aishavanzele

Aisha Van Zele vond na het overlijden van haar partner Philip Cracco opnieuw de liefde. De gelukkige is Miguel Dheedene, de ex van Tanja Dexters.

Samen met Tanja heeft Miguel een dochter, Valentina. Het is dus niet vanzelfsprekend dat hij eender wie in zijn leven en vooral in dat van zijn dochter toelaat. “Mijn dochter is voor mij nummer één. Ik zie haar enorm graag, we staan heel dicht bij elkaar”, zegt hij in Het Nieuwsblad.

De ene week is ze bij Miguel, de andere bij Tanja. “Het zou voor mij heel moeilijk zijn om een relatie te beginnen met iemand die niet overeenkomt met mijn dochter. Gelukkig is Valentina sowieso heel sociaal. Ze staat open voor andere mensen.” Hij was er dan ook van overtuigd dat ze Aisha zou omarmen.

“En dat heeft ze vanaf de eerste seconde gedaan. We zijn zelfs tot de vaststelling gekomen dat ze meer naar Aisha belt dan naar mij”, lacht hij. “Maar dat vind ik geen probleem. Ik kan het alleen maar toejuichen. Ze hecht zich enorm aan Aisha en krijgt veel warmte terug van haar.”