Viktor Verhulst krijgt opvallende uitspraak over Sarah Puttemans te horen: "Om Viktor een beetje te kloten"
COS
Viktor Verhulst krijgt opvallende uitspraak over Sarah Puttemans te horen: "Om Viktor een beetje te kloten"
Foto: Instagram @sarahputtemans

Bij VTM worden de laatste afleveringen van 'Waarheid, Durven of Doen' uitgezonden. Woensdag kwamen Hanne Troonbeeckx, Tine Priem, Steffi Mercie en Jeroen Verdick langs.

De aflevering van woensdag was er eentje met een opvallend volwassen en seksueel tintje. Zo moesten Jeroen Verdick, Steffi Mercie, Tine Priem en Hanne Troonbeeckx bijvoorbeeld het spelletje 'Fuck, marry, kill' spelen.

Uit de foto's van de vorige deelnemers moesten ze kiezen met wie ze het bed zouden delen, met wie ze zouden trouwen en wie ze zouden vermoorden. Voor het eerste deel had Jeroen, die we onder meer kennen als 'Love Island'-commentator, een wel héél aparte keuze gemaakt.

"Ja, ik zou 'fuck'... Dat is Marlies, denk ik", zegt hij aan de anderen terwijl hij een foto toont. "Sarah Puttemans", verbetert Steffi hem. "Pas op, hè. Viktor kijkt mee", waarschuwt Hanne. "Hij begeeft zich op glas ijs."

"Ah Sarah Puttemans... Ik herkende haar gezicht van op de Instagram van Viktor", zegt Jeroen. "Ik zou haar gewoon fucken om Viktor een beetje te kloten", bedenkt de komiek zich. Hopelijk kan Viktor ermee lachen.

https://www.instagram.com/p/Ch7KbU3tAtX/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.