Video Showbizzwatcher is iets eigenaardigs opgevallen bij ruzie tussen Sean Dhondt en Maithé Rivera

Sean Dhondt ging na het ‘Eveline’-schandaal door een lastige periode. Bij Maithé Rivera leek de presentator opnieuw het geluk te hebben gevonden. Tot dinsdag 9 augustus een opvallend filmpje van het koppel uitlekte.

De beelden werden gemaakt in juli, toen Sean Dhondt en Maithé Rivera samen op vakantie waren in Turkije. We zien hoe het koppel ruziemaakt. Maithé gaat heel fel tekeer en geeft Sean zelfs een rake klap in het gezicht. Ze roept bovendien “elke nacht heeft hij seks met andere vrouwen”, maar dan in het Engels. “Vermoedelijk doet ze dit zodat de hotelwerknemers zouden weten wat er aan de hand is”, beweert onze showbizzwatcher.

Sean en Maithé reageerden op het filmpje via een gezamenlijk bericht op Instagram. “Rioolpers”, klonkt het. Ze benadrukken dat het een zalige vakantie was, maar dat ze één namiddag ruzie kregen. “Zoals elk koppel." Dat iemand het dan nodig vond om dat te filmen, daarover zijn ze niet te spreken. 

Over de uitspraken van Maithé in het filmpje, wordt met geen woord gerept in hun statement. Daar moet natuurlijk wel een aanleiding voor zijn. Maar die details lijken Sean en Maithé toch binnenshuis te willen houden. Hopelijk heeft het koppel gelijk en was het inderdaad een gewone banale ruzie.

Bekijk de volledige analyse van onze showbizzwatcher in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.