Oumi Rayane, echtgenote van Remco Evenepoel, begaat pijnlijke flater
COS
Oumi Rayane, echtgenote van Remco Evenepoel, begaat pijnlijke flater
Foto: Photonews

Het jaar 2022 zal voor Remco Evenepoel moeilijk te overtreffen worden. Hij viel meermaals in de prijzen en ook op persoonlijk vlak gaat het hem voor de wind.

Remco Evenepoel won in 2022 de Vuelta en het wereldkampioenschap wielrennen. Kort na zijn wereldtitel stapte hij in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Oumaïma 'Oumi' Rayane. Recent werd hij uitgeroepen tot 'Belg van het jaar'.

Nu is Remco opnieuw in de prijzen gevallen. Hij heeft vrijdag de trofee voor 'Sportman van het jaar' in ontvangst mogen nemen in Kinepolis Antwerpen. Dat deed hij natuurlijk aan de zijde van zijn kersverse echtgenote Oumi.

Oumi koos voor een smaragdgroene jurk. Ze beging wel een pijnlijke modeflater. Op de prijsuitreiking van de Kristallen Fiets droeg de knappe verschijning immers dezelfde jurk. Modecritci moeten het Oumi echter vergeven.

Oumi studeert Toegepaste Economische Wetenschappen en bereidt zich momenteel hard voor op haar examens. Ze zal dus geen tijd gehad hebben om een nieuwe jurk te kopen. Het is wel mooi dat ze haar echtgenoot ondanks de drukke examenperiode kwam toejuichen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.