Nina Derwael en Siemen Voet staat enorme uitdaging voor relatie te wachten na dit grote nieuws
COS
Nina Derwael en Siemen Voet staat enorme uitdaging voor relatie te wachten na dit grote nieuws
Foto: Photonews

Onlangs vierden Nina Derwael en haar vriend Siemen Voet dat ze al drie jaar een koppel zijn. Nu staat hen een grote uitdaging te wachten.

Siemen Voet heeft zopas groot nieuws gekregen. De voetballer heeft een driejarig contract getekend met de club ŠK Slovan Bratislava. De vriend van Nina Derwael trekt dus voor lange tijd naar Slowakije. 

De 22-jarige verdediger werd opgeleid bij Club Brugge en speelde even KV Mechelen. Vorig jaar verkocht aan het Nederlandse PEC Zwolle. Daar vertrekt hij nu alweer nadat de ploeg naar tweede klasse zakte.

Onlangs sprak Nina nog over haar vriend en hoe ze niet wil dat hij beslissingen maakt op basis van haar. "We zijn allebei topsporters, dus de sport komt op de eerste plaats. En we zien wel hoe we elkaar daarin passen", klonk het in 'De 10 Meest Gegoogelde Vragen'.

Nina en Siemen woonden grotendeels samen in Zwolle. Nu Siemen naar Bratislava vertrekt, zullen ze elkaar een stuk minder zien. Een grote uitdaging voor het koppel, maar wel eentje die ze volledig aangaan. "Trots. Nieuwe avonturen in het verschiet", wil Nina nog kwijt aan haar vriend naar aanleiding van het nieuws.

Meer nieuws

Meer nieuws

.