Michel Van den Brande heeft vreselijk nieuws: "Hoe oneerlijk de wereld in elkaar zit"
COS
Michel Van den Brande heeft vreselijk nieuws: "Hoe oneerlijk de wereld in elkaar zit"
Foto: Photonews

Michel Van den Brande kennen we vooral door zijn deelname aan 'The Sky Is The Limit'. De stellingbouwer heeft slecht nieuws gedeeld op Facebook.

"Hoe oneerlijk de wereld in elkaar zit! Vandaag bij mijn zus geweest op de palliatieve op het AZ Sint-Lucas te Gent. Onwezenlijk 14 jaar nadat Wim gestorven is - Wim was amper 43 jaar - is het mijn zus die al 4 jaar vecht tegen die vuile ziekte: kanker", zegt Michel op Facebook.

Marie-Claire is amper 56 jaar oud. Ze hield jarenlang een winkel open met haar partner Wim. Ze hadden dag in dag uit gewerkt in de zaak, toen Wim zijn kankerdiagnose kreeg. "Hij heeft nog gevochten voor zijn leven maar het mocht niet zijn: Wim overleed op 18 december 2008 op 43-jarige leeftijd, liet een prachtige vrouw en 2 lieve dochters na."

"Nu laat ons Claire niet alleen 2 dochters maar ook 3 kleindochters na. De kleinste is amper een paar weken oud. Ik zit hier weer op mijn bureau te werken, mij zorgen te maken: veel te veel werk, te weinig werknemers... terwijl mijn zus op palliatieve ligt. Waarom ons druk maken godverdomme!" Veel sterkte, Michel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.