Maithé Rivera misnoegd na gelekt filmpje van ruzie met Sean Dhondt: "Om het nog dramatischer te maken"
COS

Sean Dhondt en vriendin Maithé Rivera gingen in juli op vakantie naar Turkije. Tijdens de reis kwam het tot een heftige ruzie tussen het koppel.

Sean Dhondt en Maithé Rivera staan deze week op de cover van Dag Allemaal. Dat heeft te maken met een filmpje dat de redactie van het weekblad toegestuurd kreeg. Daarop is te zien hoe Sean en Maithé ruzie hebben aan de bar van hun hotel in Turkije.

In het blad zelf wensten Maithé en Sean niet te reageren. Dinsdagochtend deed het koppel dat wel met een gezamenlijk bericht op Instagram. Ze spreken over "een banale discussie, vooral door een paar 'paradise cocktails' te veel".

Op Instagram Stories wil Maithé zelf nog wat kwijt over de manier hoe het artikel gebracht werd. Ze spreekt over de "grootste overdrijvers ooit". "Om het nog dramatischer te laten overkomen, gebruiken ze mijn triatlon/wedstrijdfoto...", zegt de triatlete. "Heel grappig hoe alles gedramatiseerd wordt."

"Jep... Dit is dus mijn wedstrijdgezicht. En dit gebruiken ze nu op de cover van Dag Allemaal om het dramatisch te laten overkomen", merkt ze op. Dat alles koek en ei is bij het koppel toont Maithé met een foto. "En wij gaan nu verder met onze ochtendwandeling."

Meer nieuws

Meer nieuws

.