Kelly Pfaff kan haar oren niet geloven: "Ik doe daar niet aan mee!"

door: COS
Kelly Pfaff
Afbeelding bron: VTM

Kelly Pfaff kennen we natuurlijk als dochter van Jean-Marie Pfaff en als tv-gezicht. Kelly maakte op jonge leeftijd carrière als model. Daarnaast danste ze ook.

Als model en danseres was het natuurlijk belangrijk voor Kelly Pfaff om een gezonde relatie met eten te hebben. "Als je danst, heb je die voeding nodig. Dat is je brandstof. Jezelf uithongeren om er magerder uit te zien, ziet er niet gezond uit", zegt Kelly in 'Radio2 Zintuigen'.

"Ik kreeg weleens de opmerking in die tijd. Ik ben 1m80, woog toen 53 kilo en dan zeiden ze tegen mij: 'Je zou toch een beetje moeten afvallen.' Ik zeg: 'Dat gaan we niet doen. Ik doe daar niet aan mee!' Dat is mijn lichaam. Ik heb er maar één."

"Da's niet zoals een tand die uitvalt en je zet even een nieuwe. Dat kan niet met je lichaam. Je moet respect hebben voor je lichaam. Je gaat niet iemand anders laten bepalen wat goed is voor jouw lichaam", vertelt Kelly.

Na de geboortes van haar kinderen besloot Kelly dat ze niet terug wou naar haar eerdere modellenfiguurtje. "Ik was bijna terug op mijn gewicht van vroeger en Sam zei tegen mij: 'Da's wel heel mager. Ik vond het iets rondere iets mooier bij jou staan.' En ik kon hem geen ongelijk geven."