Karen Damen doet emotionele oproep: "Gisteren in mekaar gezakt"
COS
Karen Damen doet emotionele oproep: "Gisteren in mekaar gezakt"
Foto: VTM

Karen Damen kennen we als actrice en zangeres. De 'Familie'-actrice is ook een grote dierenvriend en heeft een emotionele oproep gedaan.

Karen Damen is al lange tijd meter van Balkenende Donkieshuis, een opvang voor ezels. Ze kreeg woensdag slecht nieuws over een van de ezels: Jules. "Jules werd vorige week erg ziek en is met spoed naar de dierenkliniek in Asse gebracht", legt ze uit.

"Daar vocht hij voor zijn leven. Medicijnen alleen konden niet meer baten en zo is hij gisteren in mekaar gezakt. Daarop is er beslist om hem te opereren, aangezien dat zijn enige redding is." Die operatie kost maar liefst 5.000 euro.

"Hij had een zware zandkoliek. Ze hebben 11kg uit zijn buikje gehaald", legt Karen nog uit. "Als meter van Balkenende Donkieshuis vraag ik daarom jullie hulp en steun. Elk centje - hoe klein ook - kan hem helpen", aldus een trotse maar nu vooral bezorgde meter.  

Karen kan meteen op veel reacties rekenen. "Mijn steun hebben jullie", klinkt het. "Met veel liefde gedaan. Veel beterschap, Jules", reageert nog een volger. "Kleine bijdrage geleverd. Hopelijk komt het goed!"

https://www.instagram.com/p/CixdaETsG_j/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.