Julie Van den Steen en Kevin Janssens reageren voor het eerst op relatiegeruchten
COS
Julie Van den Steen en Kevin Janssens reageren voor het eerst op relatiegeruchten
Foto: instagram @julievandensteen

Julie Van den Steen stak haar bewondering voor Wolf niet onder stoelen of banken in ‘The Masked Singer’. Kevin Janssens bleek onder het masker te zitten.

“Ik geef mezelf voorlopig een 6,5 op 10. Een goeie score, vind ik. Want er is nog groeimarge”, aldus Kat Kerkhofs over haar eigen presentatiewerk. Inderdaad, het is voor Kat tot nu toe niet geheel vlekkeloos verlopen als presentatrice. Zo maakte ze tijdens de eerste aflevering een pijnlijke verspreking. Een koe wordt volgens haar niet gemolken maar... ‘gemelkt’.

‘”Dat was echt puur van de stress”, laat Kat na die uitschuiver weten. “Weer eens niet nagedacht, er uitgeflapt wat op dat moment in mijn hoofd opkwam. En ja, dan maak je al eens een fout. Dat is menselijk. En trouwens: dat was mijn eerste grote presentatie op tv. Naast een klepper als Gert Verhulst. Wie zou er dan eens geen foutje maken?”.

“Elke week een punt vooruit nu, tot ik op het einde van het ‘Dancing With The Stars’-seizoen aan 9 op 10 zit. Ik blijf als presentatrice in ieder geval heel dicht bij de spontane persoon die ik ben, en dat is megasuperbelangrijk voor mij”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.