Jonatan Medart uit 'Dancing With The Stars' komt uit de kast in emotionele video
COS
Jonatan Medart uit 'Dancing With The Stars' komt uit de kast in emotionele video
Foto: GoPlay

Jonatan Medart is bij het jonge publiek al jaren bekend als sociale mediafiguur. Het bredere publiek leerde hem eind 2021 kennen in 'Dancing With The Stars'. Maandag wil hij op zijn YouTube-kanaal wat kwijt.

"Dit is geen gemakkelijke video voor mij om te maken, maar het wordt wel echt een keer tijd om de video te maken", zegt Jonatan Medart aan het begin van zijn filmpje. Jonatan begint zijn verhaal met te vertellen dat hij opgroeide in een christelijk gezin.

Dat gaf hem veel waarden en normen mee, maar hij worstelde ook met het onderwerp geaardheid. In het middelbaar kreeg hij de stempel 'gay'. "Mensen zagen mij zo, ik weet niet hoe dat komt", vertelt hij. Op dat moment voelde hij alleen aantrekking tot vrouwen.

"In het hoger begon ik mezelf wat te ontdekken en merkte ik aan mezelf dat ik zowel op vrouwen als op mannen kan vallen en dat ik mezelf zou omschrijven als biseksueel", zegt Jonatan. "Zonder dat ik eigenlijk heel graag met van die hokjes werk, want, hallo, het is 2022, live your life, doe je ding."

"Ik hoop gewoon zo hard dat iedereen in de samenleving kan zijn wie hij of zij of die wil zijn, zonder daar ook nog maar enigszins angst voor te hebben. Want ik heb dat wel ervaren de afgelopen vier jaar", geeft de TikTokker toe. "Het is misschien een bommetje voor velen, maar ik ben dus biseksueel. Ik val dus op mannen en vrouwen."

De volledige video van Jonatan kan je hier bekijken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.