James Cooke duidelijk: 'Of dit de echte reden voor het einde van 'De Cooke & Verhulst Show' is?'
COS
James Cooke duidelijk: 'Of dit de echte reden voor het einde van 'De Cooke & Verhulst Show' is?'
Foto: GoPlay

James Cooke en Gert Verhulst stopten enkele weken geleden met hun talkshow 'De Cooke & Verhulst Show'. James heeft sindsdien nog niet stilgezeten.

James Cooke zag afgelopen weekend het vierde 'Assisen'-theaterstuk in première gaan. Het is een productie van zijn productiehuis 'Uitgezonderd.'. Meteen ook de laatste, zo blijkt, want James heeft deze week nieuws.

James en zijn kompaan Bob Jennes zijn in zee gegaan met 'Theatertainment'. De samensmelting van hun productiehuizen heeft nu geleid tot 'Backstage Producties'. Meteen een grote speler in de theaterwereld.

Of Gert Verhulst eens gefronst heeft toen hij het nieuws over de nieuwe concurrentie hoorde? "Nee, helemaal niet. Ik denk dat we zelfs nog niet tot aan de enkels komen van Studio 100", zegt James bij HLN Showbits.

Over ruzies tussen Gert en James achter de schermen hoeven we ons geen zorgen te maken. Het was ook zeker niet de reden voor het einde van 'De Cooke & Verhulst Show'. "Nee, stel je dat voor, dat dat de reden zou zijn. Helemaal niet. Nee, iedereen gunt elkaar het beste. Dat is echt zo", aldus James Cooke.

Meer nieuws

Meer nieuws

.