Hartverwarmende voorstelling ‘Calendar Girls’ pakt publiek volledig in: “Recht uit het echte leven gegrepen”
WVDS

Backstage Producties zet sinds 21 april ‘Calendar Girls’ op het programma van Theater Elckerlyc. Showbizz24 was erbij en sprak met enkele actrices na de première en we vroegen enkele BV’s naar hun reactie. (Bekijk de video onderaan).

“Het is zo lang geleden dat ik een stuk heb gezien waarvan ik iedereen en alles geloof. Het is recht uit het echte leven gegrepen”, klinkt het bij Yanni Bourguignon.

Het legendarische én op ware gebeurtenissen gebaseerde theaterstuk  ‘Calendar Girls’ wordt tot leven gebracht door de damescast met Ann Van den Broeck, Sandrine André, Greet Rouffaer, Katrien De Becker, Katja Retsin, Veerle Malschaert en Mieke Bouve.

Het werd een voorstelling die iedereen raakte, met een lach en een traan. Regisseur Katelijne Verbeke maakte een cleane voorstelling waarin de ontwapenende vriendschap tussen zeven vrouwen centraal staat. 

Het geheel ziet er eigentijds en verfrissend uit. Ook acteurs Johan Terryn (die de zieke echtgenoot speelt) en Lander Depoortere als fotograaf wisten de harten van het publiek te veroveren. De voorstelling is nog te zien tot en met 14 mei in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Iedereen was natuurlijk reuzebenieuwd hoe de legendarische fotoshoot van 7 plattelandsvrouwen uit Yorkshire tot leven zou gebracht worden door deze Vlaamse acteurs en actrices.

De damescast van dit theaterstuk prijken naar het voorbeeld van het stuk vanaf nu ook op een verjaardagskalender ten voordele van de Stichting tegen Kanker. Backstage Producties schenkt de opbrengst van deze kalender integraal aan Stichting Tegen Kanker. 

De kalender wordt in Theater Elckerlyc verkocht tijdens de voorstellingen van Calendar Girls en is tevens online te koop. Info kalender, voorstelling en tickets: www.backstage-producties.be.

Meer nieuws

Meer nieuws

.