Geen zorgeloze zwangerschap voor Winnie Bogaerts uit 'Blind Getrouwd'
COS
Geen zorgeloze zwangerschap voor Winnie Bogaerts uit 'Blind Getrouwd'
Foto: Instagram @winnie_bogaerts

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans maakten in april geweldig nieuws bekend. In september verwacht het 'Blind Getrouwd'-koppel een eerste kindje.

Een maand geleden deelden Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans opnieuw opvallend nieuws: "Wij doen al eens graag iets blind, dus besloten we om het geslacht van onze baby voor onszelf een verrassing te houden en het gewoon zelf niet te weten tot aan de geboorte."

Intussen is Winnie 27 weken zwanger. "Het is wel een behoorlijke rit geweest: tot op vandaag nog regelmatig misselijk en dan sinds deze week ook een maaltijdplan om mijn suiker levels onder controle te houden en 4x per dag prikken door zwangerschapsdiabetes", zegt Winnie op Instagram.

Woensdag kwam daar dan nog eens een positieve coronatest bovenop. "Ik had me sowieso al geen roze wolk voorgesteld maar de laatste dagen is het wel even veel bij elkaar en best wel pittig. De 'nu is het genieten' zwangerschap is precies aan mij niet besteed."

"Dus: verplicht (door mijn lichaam) rustig aan de komende dagen. Gelukkig is met die mini daarbinnen alles helemaal in orde en beweegt die vrolijk verder", laat Winnie nog weten. We wensen Winnie alvast beterschap en hopen dat de roze wolk nog een beetje zal verschijnen.

https://www.instagram.com/p/CfZdI9oLtgG/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.