Er moet Pascal Braeckman wat van het hart na filmpje van ruziënde Sean Dhondt en Maithé
COS
Er moet Pascal Braeckman wat van het hart na filmpje van ruziënde Sean Dhondt en Maithé
Foto: Instagram @pascalbraeckman

Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera gingen deze zomer op vakantie naar Turkije. Die reis verliep niet helemaal vlekkeloos. Dat blijkt uit beelden die Dag Allemaal deelde.

Sean Dhondt en Maithé Rivera kregen ruzie in hun hotel. Die werd gefilmd door andere hotelgasten en aan Dag Allemaal bezorgd. Op Instagram reageerden Sean en Maithé dat het om een banale ruzie ging en hekelen ze het feit dat mensen het nodig vonden hen te filmen.

Sean en Maithe kregen veel steun op sociale media, ook van klankman Pascal Braeckman. "Sterk Sean, respect. Tegenwoordig is iedereen journalist en wordt er gepubliceerd zonder controle bij de betrokkenen. Hopelijk publiceren de media die het vorige posten ook wat jij nu post, even groot en op dezelfde plaats."

Sean reageert dat hij hoopt dat de anonieme bron goed vergoed is. "Zodat hij of zij zich een betere camera kan gaan kopen, want ik vond de beelden maar wat aan de wazige kant, toch?", merkt Sean grappend op.

"Waarschijnlijk in den duik gefilmd, wetende dat wat ze doen verwerpelijk en laag bij de grond is", reageert Pascal. "En dan achter je rug naar de boekskes sturen, die daar natuurlijk gretig op inspelen. Waar zijn we mee bezig?"

https://www.instagram.com/p/ChBs90xK36A/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.