Dries Mertens eerlijk over echtgenote Kat Kerkhofs: "Ze huilde bij die gedachte"
COS
Dries Mertens eerlijk over echtgenote Kat Kerkhofs: "Ze huilde bij die gedachte"
Foto: Instagram @katkerkhofs

Dries Mertens en Kat Kerkhofs zijn een nieuw avontuur gestart met hun zoontje Ciro Romeo. Ze zullen het komende jaar in Turkije wonen.

Dries Mertens voetbalde sinds 2013 voor het Italiaanse SSC Napoli. Aan het einde van het voetbalseizoen liep Dries' contract af. In Napels werd zijn contract niet verlengd en dus moest de Rode Duivel op zoek naar een andere ploeg.

Dries tekende een contract bij het Turkse Galatasaray voor minstens één jaar. Dat betekent dat Dries en echtgenote Kat Kerkhofs hun geliefde Napels na negen jaar zullen verlaten. Maar toch niet helemaal.

"We zullen nog vaak terugkeren naar Napels, want dit is een beetje onze thuis geworden", citeert HLN Dries bij Supertele op de Italiaanse televisie. Napels is de afgelopen negen jaar een thuis geweest en het is de plek waar zoontje Ciro Romeo geboren werd.

"Mijn vrouw huilde bij de gedachte dat we ons appartement moesten verlaten, dus het vertrek viel erg zwaar." Dries en Kat besloten dan ook hun woning in Napels te houden. Ze zullen er in de toekomst zoveel mogelijk tijd proberen doorbrengen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.