Interview Dorian doet iets heel speciaals voor James Cooke naar aanleiding van musical Mamma Mia!
WVDS

De meest in het oog springende nieuwkomer in de herneming van de musical Mamma Mia! is zonder twijfel Dorian Liveyns. De musicalacteur en echtgenoot van James Cooke, mag zich onderdompelen in de heerlijke Griekse wateren van ‘Mamma Mia!’ en zich op de hits van ABBA storten als Sky.

“Het voelt heel goed, de musical zit al in ons lijf. Het is een show die echt een feest moet zijn voor het publiek en dat was het ook. Ik ben superdankbaar dat ik hier mag staan”, vertelt Dorian Liveyns ons na de eerste voorstelling van Mamma Mia! na corona.

Dorian heeft grote bewondering voor de musical. Zo is hij de show al overal in Europa gaan bekijken. “Ik ben in Parijs, Duitsland en Nederland de show gaan bekijken omdat ik de muziek van ABBA geweldig vind. Dat ik er nu zelf in mag staan, vind ik een grote cadeau.”

Omdat deze rol zo speciaal is, heeft Dorian wel heel uitzonderlijk wat feedback gevraagd aan zijn man James Cooke. “Nog voor ik was aangenomen voor deze show, heb ik mijn nummers in de auto gezongen voor hem. Iets wat ik normaal gezien niet doe, want dat geeft me toch altijd wel veel stress.”

En James is zijn grootste fan. “Zondag komt hij kijken. Hij gaat superhard supporteren. Er komen vrienden mee. Een bus vol supporters uit Ronse, vanwaar ik afkomstig ben. Dat gaat een heel leuke voorstelling worden. Ik ga het allemaal op me af laten komen en vooral genieten.”

Tickets kan je bestellen op: www.deepbridge.be

Bekijk het interview met Dorian in de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.