Interview Boer William Junior komt met grote primeur: “Daarvoor hebben ze me gevraagd”
WVDS
Boer William Junior komt met grote primeur: “Daarvoor hebben ze me gevraagd”
Foto: VTM

Boer William Junior Dougan kreeg na de uitzendingen van ‘Boer Zkt. Vrouw’ heel wat voorstellen. Zo vroegen merken van dierenvoeding hem om promotie te maken voor hun producten, of mensen vragen om langs te komen op een feest en mee op de foto te gaan met hen, …

En William Junior Dougan heeft nog een grote primeur. “Laatst kreeg ik de kans om mee te werken aan een filmproject. Het zal de eerste keer in mijn leven zijn dat ik ga mogen acteren, daar kijk ik enorm naar uit. Het gaat om een rol in een kortfilm.”

“De kortfilm gaat over paard en emotie. Ik denk dat ik die twee wel goed kan samenbrengen, dus we zullen zien hoe dat verloopt. Acteren is ook iets dat me altijd heel hard heeft aangesproken.”

“We werken op de ranch ook geregeld voor films en series, maar dan achter de schermen. Acteurs leren we hier dan paardrijden voor een rol.” 

“Een half jaar later hebben ze dan weer een rol als schaatser bijvoorbeeld, en dan leren ze dat weer. Na een tijdje kunnen ze heel veel dingen en dat spreekt me enorm aan”, aldus William Junior.

Op 23, 24 en 25 september organiseert William Junior op zijn ranch een indrukwekkend evenement. Kijk HIER voor alle informatie.

Bekijk het volledige gesprek met boer William Junior via onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.