Interview Boer William Junior pakt uit met indrukwekkend evenement op zijn ranch: Dit staat er allemaal te gebeuren
WVDS
Boer William Junior pakt uit met indrukwekkend evenement op zijn ranch: Dit staat er allemaal te gebeuren
Foto: VTM

Door ‘Boer Zkt. Vrouw’ kwamen meer en meer mensen een kijkje nemen bij boer William Junior Dougan op de ranch. Ze willen weten hoe het leven met de paarden en stieren in elkaar zit.

“Nu zie je toch geregeld mensen uit de stad speciaal hier stoppen of fietsers die hier passeren. Een groot deel ervan blijft ook hangen, dus het is wel tof om een nieuw publiek aan te trekken.”

Showbizz24 was benieuwd of William Junior Dougan al eens een bezoek bracht aan de Verenigde Staten om er te proeven van het echte cowboyleven. “Ja, de eerste keer toen ik 18 jaar was en sindsdien jaarlijks eigenlijk.” 

“Zowel om te trainen en wat te werken voor kost en inwoon op de ranch. Vooral om van wedstrijd naar wedstrijd te trekken.”

De Gipsy Horses Ranch van boer William Junior is binnenkort het decor van het ‘Indian Summer Rodeo Event’.  Het wordt een driedaags feest met livemuziek, foodtrucks en elke avond een twee uur durende westernshow.

“De mensen kunnen dan de beste stieren van Europa aan het werk zien, net als showmensen die stunts doen te paard."

"We geven een voorstelling die leuk is voor iedereen, zowel voor mensen die er heel veel vanaf weten als zij die er nog nooit van gehoord hebben. Entertainment voor jong en oud.”

Het event heeft plaats op 23, 24 en 25 september. Kijk hier voor alle informatie. https://gipsyhorses.com/indian-summer

Bekijk het volledige gesprek met boer William Junior via onderstaande video.  

Meer nieuws

Meer nieuws

.