Interview Boer William Junior had het vooraf niet zo kunnen bedenken: “Daar ben ik wel hard van verschoten”
WVDS

William Junior die zelf de Gipsy Horses Ranch in Westerlo heeft, nam deel aan ‘Boer Zkt. Vrouw’. Showbizz24 zocht hem op om samen eens terug te blikken op die ervaring.

“Het was een heel plezante ervaring voor mij en tegelijk ook heel speciaal”, vertelt William Junior over zijn deelname aan Boer Zkt. Vrouw.

“Zeker wanneer ik ergens binnenkom met mijn hoed op, herkennen mensen me meteen en spreken ze aan over het programma.” Naast de vele vrouwelijke fans trekt William ook nog de aandacht van een andere groep mensen. “Ook veel oudere mensen hebben naar het programma gekeken, lijkt me.”

Dina Tersago stond de kandidaten telkens bij wanneer er een kandidaat van de boeren naar huis moest gaan. “Het was steeds een ongemakkelijke situatie die je niet gewend bent en Dina is dan een persoon die je wel op je gemak stellen, dat doet zij heel goed.”

Boer Zkt. Vrouw is op alle vlakken een positieve ervaring geweest voor William, maar na de uitzendingen viel hem wel iets op. “Ik ben achteraf wel echt verschoten hoe hard België meeleefde met het programma. Al de reacties die mensen online achterlieten, daar was ik wel verbaasd over”, klinkt het bij William verontwaardigd.

Op 23, 24 en 25 september organiseert William Junior op zijn ranch een indrukwekkend evenement. Kijk HIER voor alle informatie.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Bekijk het volledige gesprek met William Junior via onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.