Sterrenchef Nick Bril neemt drastisch besluit nadat hij eigen medewerker aangereden heeft
PMN
Sterrenchef Nick Bril neemt drastisch besluit nadat hij eigen medewerker aangereden heeft
Foto: Photonews

Maandagochtend gebeurde er een opvallend ongeval bij het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane. Een ongeval dat allicht niet zonder gevolgen blijft. Intussen gaat het niet goed met sterrenchef Nick Bril.

Nick Bril is de uitbater van het sterrenrestaurant The Jane. Maandagochtend reed hij bij het verlaten van zijn restaurant een medewerker aan. De man lag al op de grond.

Er is momenteel een onderzoek aan de gang. Dat zal meer duidelijkheid moeten brengen over de precieze omstandigheden van het ongeval. Zeker is dat Nick en zijn personeel in de nacht van zondag op maandag stevig doorzakten tijdens een nieuwjaarsfeestje. De sterrenchef legde ook een positieve ademtest af.

Nick heeft intussen een drastisch besluit genomen. De komende weken zal hij wellicht niet meer in zijn zaak te zien zijn. The Jane is vandaag gesloten, maar zal morgen weer de deuren openen.

Omar Souidi is de advocaat van de sterrenchef. “Nick Bril heeft van zijn zaak een geoliede machine gemaakt”, licht de advocaat toe in Het Nieuwsblad. “Die kan ook draaien zonder hem.”

“Zijn enige prioriteit is het herstel van de medewerker. De rest kan hem gestolen worden.”

Het slachtoffer is een 37-jarige man uit het Verenigd Koninkrijk. Volgens de laatste informatie verkeert hij nog steeds in levensgevaar.

Meer nieuws

Meer nieuws

.