Ruth Beeckmans staat voor enorm drukke zomer: “Wat mijn dochters daarvan vinden?"
PMN
Ruth Beeckmans staat voor enorm drukke zomer: “Wat mijn dochters daarvan vinden?"
Foto: Instagram@ruthbeeckmansofficial

Ruth Beeckmans (41) wacht een drukke zomer. De actrice zal een hele zomer te zien zijn in Plopsaland De Panne. In de maanden juli en augustus zal ze afwisselend met Karen Damen de boze koningin/stiefmoeder spelen in de musical ‘Sneeuwwitje’.

Ruth Beeckmans is naast de musical ‘Sneeuwwitje’ ook nog te zien in een zomerrevue met Gert Verhulst en James Cooke. Die gaat door in Plopsaland De Panne. Het wordt een show boordevol met sketches, zang en dans.

Ruth heeft twee dochters. Zij gaan hun moeder komende zomer dus veel aan het werk zien. “Maar ze vinden het absoluut niet erg dat ik deze zomer veel in Plopsaland zal zijn”, legt de actrice uit in Dag Allemaal. “Studio 100 heeft voor een appartement gezorgd een beetje verderop. Waarvoor dank!”

Afleiding na overlijden van Ruth haar man Garry

Zo moet Ruth niet elke dag pendelen tussen Antwerpen en De Panne. Dat vond ze zelf ook wat veel van het goede. Ruth weet komende zomer dus wat te doen.

Ze kijkt daar overigens heel hard naar uit. “Voor mij is dat een afleiding, hé.” Ruth heeft besloten dat ze, ondanks het verdriet om haar overleden man Garry, verder wil met het leven. “Voor de kinderen is het ook goed dat ze voelen dat het leven doorgaat.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.