Marc Coucke heeft belangrijk besluit genomen over zijn gezondheid en krijgt heel veel reacties
PMN
Marc Coucke heeft belangrijk besluit genomen over zijn gezondheid en krijgt heel veel reacties
Foto: Photo News

Marc Coucke heeft een belangrijk besluit genomen over zijn gezondheid. De ondernemer deelde zijn besluit ook mee op de sociale media. Daar komt heel veel reactie op.

Marc Coucke heeft zich met de jaarwisseling een voornemen gemaakt. Hij heeft zich voorgenomen om elke dag te sporten. Een voornemen dat hij zich nog steeds nauwgezet opvolgt.

De ondernemer is door een combinatie van sporten en een dieet al 4,7 kilo kwijt sinds Nieuwjaar. In het tv-programma ‘Het Huis’ waar Marc in 2020 aan deelnam, had hij de fysieke leeftijd van iemand van 65 jaar.

Marc is iemand die graag lekker eet en drinkt. “Ik doe niets liever dan op restaurant biefstuk-friet bestellen met het liefst een potje van elke saus”, licht hij toe in Het Laatste Nieuws.

Begin deze maand draaide de ondernemer de knop helemaal om. Hij ging een dieet volgen en combineert dat met het sporten. Op de Instagram van Marc zien we foto’s van hem verschijnen waarop hij aan het sporten is.

“Waar ik nog het meest van geschrokken ben, zijn de reacties die ik krijg op Instagram. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb 58.000 volgers en probeer vooral jonge mensen warm te maken om te gaan sporten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.