Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ en zijn vriendin Chloé hebben belangrijk nieuws over hun babyplannen
Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ en zijn vriendin Chloé hebben belangrijk nieuws over hun babyplannen
Foto: Instagram

Zijn huwelijk in ‘Blind Getrouwd’ draaide op niets uit, maar Lenny Janssens vond uiteindelijk de liefde bij ‘Expeditie Robinson’-deelneemster Chloé Evangelista.

Lenny en Chloé zijn ondertussen iets meer dan een jaar samen, en dat is volgens Dag Allemaal een overwinning te noemen. De eerste date van het koppel ging immers al de mist in. “Lenny belde last minute af”, vertelt Chloé. “Ik had er een slecht gevoel bij en dacht: ‘Hij is niets voor mij.’ Maar hij nam opnieuw contact op en zei dat ik niet zo koppig moest zijn. Dus heb ik hem nog een kans gegeven.”

Lenny heeft wel moeten bewijzen dat hij geen womanizer is. “Intussen weet ik dat dat beeld niet klopt”, zegt Chloé. “Lenny ziet, zoals de meeste mannen, graag vrouwen, maar hij heeft twee lange relaties achter de rug. Tja, als je de juiste match niet vindt, blijf je zoeken, hé.”

Voor Chloé is het ondertussen duidelijk dat Lenny de man is met wie ze een toekomst wil uitbouwen. “Ik heb hem van in ’t begin duidelijk gemaakt dat ik kinderen wil, maar het is nog te vroeg”, zegt ze. Lenny is het daarmee eens: “We hebben het nu heel leuk samen, maar hebben een bewogen jaar achter de rug. Ooit wil ik wel papa worden, weet ik nu.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.