André Hazes krijgt steun na negatieve reacties: “Mensen zeggen dat uit jaloezie”
André Hazes krijgt steun na negatieve reacties: “Mensen zeggen dat uit jaloezie”
Foto: Instagram

André Hazes traint erop los. Hij toont op Instagram regelmatig zijn indrukwekkend gespierde lichaam. Dat schrijft TV Familie.

Bij het begin van de lockdown had André Hazes zichzelf twee dingen voorgenomen. Hij wilde de best mogelijke vader zijn voor zijn zoontje André (3), en hij wil de beste versie van zichzelf zijn. De zanger gooide zijn levensstijl helemaal om. Hij drinkt geen alcohol meer, hij beweegt veel en eet gezond. Hij traint twee keer per dag, zeven dagen op zeven. En dat is eraan te zien. André kan uitpakken met een imposant lichaam.

Op de sociale media krijgt de zanger er heel wat reacties op. Daar wordt volgens TV Familie door enkelingen zelfs gesuggereerd dat André zich zou hebben laten verleiden tot verboden middelen. “Hij zal wel in de snoepdoos van de grote jongens gezeten hebben, anders word je niet zo gespierd in zo’n korte tijd”, reageert iemand. En: “Die zit aan de zogenaamde natuurlijke hormonen/anabolen. En dat is héél schadelijk.”

Henny Seroeyen, bekend van ‘De Buurtpolitie’, neemt het voor hem op. “Ach, mensen zeggen zoiets dikwijls uit jaloezie”, zegt hij. “Ik kan niet geloven dat er illegaal spul aan te pas is gekomen. Want zo extreem is zijn spiermassa niet. En ik zie aan zijn lijf dat hij er zélf aan gewerkt heeft, zonder allerhande dingen te slikken ofzo.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bye bye old lifestyle 👋🏼

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.