Meghan heeft hart van de Queen nog maar eens gebroken: “Wat ze toen zei was ronduit choquerend”
Meghan heeft hart van de Queen nog maar eens gebroken: “Wat ze toen zei was ronduit choquerend”
Foto: Photonews

Sinds 1 april maken prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle geen deel meer uit van de koninklijke familie. “Koningin Elizabeth kon zich daar uiteindelijk bij neerleggen en gaf het koppel bovendien haar zegen”, zegt een voorstaande paleismedewerker. “Maar Meghan bedankte de Queen door nog maar eens haar hart te breken.” Dat schrijft TV Familie.

“De koningin voerde een lang gesprek met Harry en Meghan tijdens hun laatste bezoek aan Londen, enkele weken geleden”, klinkt het. “De Queen drukte hen op het hart dat ze dan misschien geen officiële royals meer zijn, maar dat ze wel altijd deel van de familie zullen blijven. Ja, dat was een heel mooi moment.”

Volgens de paleismedewerker zette Meghan enkele uren later helaas een domper op de feestvreugde. “Tijdens een receptie op Buckingham Palace, waarop ook vrienden van Harry en Meghan aanwezig waren, vroeg één van hen waarom zij hun zoontje Archie niet had meegebracht naar Engeland”, luidt het. “Meghans antwoord was ronduit choquerend.”

"'Ik vreesde dat ze hem zouden gebruiken om ons te dwingen in Engeland te blijven', zei ze. Toen die mensen daar om moesten lachen, werd Meghan boos. ‘En weet je’, snauwde ze. ‘Ik hou mijn kind hier weg omdat hij in deze kille kastelen en in deze kille familie toch niet veel liefde kan verwachten.’ Woorden die Meghan met een glimlach uitsprak.”

Die woorden van Meghan gingen algauw de zaal rond. “Zo gaat dat met de hoge adel in Engeland, die roddelen graag”, zegt de paleismedewerker. Ook de Queen en prins Charles kregen te horen wat Meghan had gezegd. “Zij voelden zich natuurlijk diep gekwetst. Waarom zouden zij hun klein- en achterkleinkind geen liefde geven? Je kan veel van de Windsors zeggen, maar niet dat ze hun kinderen niet graag zien!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.