Alweer geruchten over huwelijksproblemen tussen Sigrid Spruyt en Raymond van het Groenewoud: “Het rommelt serieus tussen die twee”
Alweer geruchten over huwelijksproblemen tussen Sigrid Spruyt en Raymond van het Groenewoud: “Het rommelt serieus tussen die twee”
Foto: Photonews

Ex-nieuwsanker Sigrid Spruyt (55) wordt in de Nederlandse reportagereeks ‘Frisse Duik’ geïnterviewd over de ijsberenclub waar ze lid van is. In het gesprek hint ze ook naar huwelijksproblemen met Raymond van het Groenewoud (70). Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

In de Nederlandse reportagereeks worden ‘ijsberen’ geïnterviewd. In de meest recente aflevering vertelt ex-nieuwsanker Sigrid Spruyt over de geneugten van het zwemmen in open water, maar Sigrid heeft het kort ook over haar echtgenoot, Raymond van het Groenewoud.

“Ik ben getrouwd met een Belgische muzikant met Nederlandse roots: Raymond van het Groenewoud. Een man op drift”, vertelt Sigrid in de reportage. Een bijzondere woordkeuze, maar wat later lijkt Sigrid ook te impliceren dat het rommelt in haar huwelijk. “Ik zit in een moeilijke periode in mijn leven”, vertelt ze. “Een overgangsperiode, dat is altijd een moeilijke periode. Maar het is ook een periode van hartzeer.”

Troost vindt ze in het ijsberen. “Het koude water is een medicijn. Een grote genezer die pijn en verdriet van je afspoelt. Die verdriet wegneemt en je opnieuw levensvreugde brengt. Die je blij maakt, die je verzoent met je lichaam en je leeftijd.”

(Bron: HLN)

Meer nieuws

Meer nieuws

.