VTM

Jonas Van Geel heeft opvallende bedenking over Koen Wauters: “Dit zou ik wel durven zeggen”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Met kleine oogjes kropen Koen Wauters en Jonas Van Geel vanochtend achter de micro’s van Qmusic. Zij presenteren voor Rode Neuzen Dag voor één keertje de ochtendshow in de plaats van Sam, Wim en Inge. En dat allemaal voor een ‘verloren’ weddenschap.

“Koen en ik waren enkele weken geleden te gast in de Q-ochtendshow”, vertelt Jonas. “We beloofden toen dat we die zouden presenteren als de luisteraars binnen een week 5.000 tickets zouden kopen voor Rode Neuzen Dag XL op 29 november. Dat bleek snel gebeurd.” Intussen zijn trouwens álle 15.000 tickets voor Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis de deur uit.

Die show wordt een groots spektakel. Openingsact is de Britse wereldster Mabel, dochter van Neneh Cherry, die dit jaar een grote hit scoorde met ‘Don’t Call Me Up’. Ook Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt zijn ‘Arcade’ zingen. Voorts passeren Ibe, K3 en Blackwave.

Jonas Van Geel leidt het hele spektakel samen met Koen Wauters in goede banen. In de loop der jaren zijn de twee hechte collega’s geworden. “Vrienden zelfs, zou ik durven te zeggen”, aldus Jonas. “Al is onze manier van werken heel verschillend. Ik ben meer van de Sturm und Drang, terwijl Koen net heel veel rust uitstraalt. Het zijn twee heel verschillende energieën die volgens mij samen perfect matchen”, aldus Jonas.