Cath Luyten onthult voor het eerst reden van breuk met Frank Raes: “Toen hij dat zei, schoot ik in paniek”
Cath Luyten onthult voor het eerst reden van breuk met Frank Raes: “Toen hij dat zei, schoot ik in paniek”
Foto: Photonews

Bijna een jaar geleden raakte bekend dat Cath Luyten en Frank Raes een punt achter hun relatie zetten. Ondanks het leeftijdsverschil van 23 jaar waren ze ruim 15 jaar samen, waarvan 14 jaar als een getrouwd koppel.

Aanvankelijk gaven Cath Luyten en Frank Raes niet aan waarom ze uit elkaar gingen, maar onlangs schepte Cath meer duidelijkheid. “Ik weet nog precies wanneer mijn huwelijk in mijn hoofd een probleem is geworden. Dat gebeurde vier jaar geleden, toen Frank en ik in Antwerpen een appartement aan het bezichtigen waren.”

“Het was een ruime, lichtrijke flat, met een prachtig zicht op de Schelde. Echt het soort appartement waar ik al mijn hele leven van droomde. Terwijl ik de woonkamer aan het bekijken was, hoorde ik Frank ineens zeggen: ‘Ja. Hier wil ik oud worden.’ Ik ben toen in paniek geschoten. Ik dacht: ‘Oud worden? Ho maar, daar zijn we nog lang niet aan toe. Ik zit nog maar in de helft van mijn leven. Ik ben nog niet klaar om al naar het einde te hobbelen”, vertelt Cath in De Morgen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.