Blijft Archie enig kind? Omgeving van prins Harry en Meghan doet straffe onthulling

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry (34) wil met zijn vrouw Meghan (38) nog hooguit één kind. Dat vertelde de Britse royal aan biologe Jane Goodall, tijdens een interview voor het septembernummer van de Britse Vogue.

Volgens de omgeving van prins Harry en Meghan Markle was dat echter maar een smoesje. Meghan en Harry zouden nu al het gevoel hebben dat hun gezinsgeluk compleet is. Ze zouden dan ook beslist hebben dat er voor Archie geen broertje of zusje meer komt. Het komt nochtans zelden tot nooit voor dat een koninklijk koppel maar één kind op de wereld zet. Het is onder royals een traditie om een groot gezin te stichten. Maar met deze traditie zouden prins Harry en Meghan volgens hun omgeving dus willen breken.

Nu rest nog de vraag waarom dit zo is. In het gesprek met Vogue vertelde Harry hoe zijn visie op zijn gezin is veranderd sinds hij vader is. Hoewel de hertog van Sussex altijd al een liefde voor de natuur had vanwege alle mooie plekken die hij heeft bezocht, ziet hij nu meer de noodzaak om de natuur te behouden en door te geven aan de volgende generatie. “Ik wilde er altijd al aan werken, zelfs voordat ik kinderen had”, zegt hij. “Ik heb de aarde altijd gezien als een plek die we lenen. Hoe intelligent we ook zijn en hoe ver we ook zouden zijn, we moeten in staat zijn iets achter te laten voor de volgende generatie.”

Volgens hun omgeving zouden Harry en Meghan net om die reden beslist hebben om geen kinderen meer te krijgen.