Wendy uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een moeilijke beslissing genomen

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Wendy Dirven, die in ‘Blind Getrouwd’ ooit gehuwd was met Damiano, heeft een belangrijke beslissing genomen. Ze zal minder op de sociale media te bespeuren zijn.

Wendy postte eerder deze week op Instagram een foto van haar recente vakantie in Ibiza. Maar ze had daar zo haar bedenkingen bij, liet ze weten in een comment.

“Deze foto wilde ik enkele dagen geleden al posten, met wat leuke hashtags eronder. Tot ik mezelf bedacht: zit hier eigenlijk iemand op te wachten... Inclusief mezelf? Tijd is kostbaar. Hoewel ik het super leuk vind om fotootjes zoals deze te maken en ze te delen, vraag ik me af of ik er zoveel tijd in wil investeren.”

“Als je het immers goed wilt doen, moet je om de x aantal dagen posten, bepaalde hashtags gebruiken,... Voor mij voelt het dan al gauw wat “fake” aan. Bovendien heb ik geen ambitie om een echte influencer of hoe het dan ook heet, te zijn.”

“Jou inspireren met mijn woorden, dáár wil ik maar al te graag mijn tijd in investeren. Ook verbondenheid creëren, je even doen stilstaan tussen alle drukte door, een kleine reminder zijn voor de vraag of je wel voldoende zelfzorg inplant en daarbij leuke reisinspiratie geven. Daar heb jij tenminste een boodschap aan, toch?”

“Mocht je je dus afvragen waarom ik de laatste tijd wat minder post: ik zoek een goede balans, ik ga voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Ik doe het op een manier die voor mezelf goed en authentiek voelt”, besluit Wendy.