VTM

Jan en Romina hebben afgezien: "Toen hebben we allebei wel een breakdown gehad"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Romina en Jan zijn voorts elke dag samen. Jan besloot om Australië definitief achter zich te laten en hier een nieuw leven op te bouwen met Romina.

Eind vorig jaar trok Romina nog voor vijf maanden naar Australië. Ze ging daar toen samen met Jan de kerstdagen vieren. "Lekker romantisch, eindelijk tijd voor elkaar, zonder camera's. We zagen dat volledig zitten", vertelt Romina in Het Nieuwsblad. Maar een storm gooide roet in het eten. "De derde dag was Jan zijn huis weg."

"Ja, het was niet meteen een huwelijkreisje", pikt Jan in. "Een orkaan blies het dak van mijn huis weg. Alles vernield, de hele inboedel nat geregend. Ik denk dat we in die periode allebei een breakdown hebben gehad. Maar zo leer je elkaar wel kennen."

"Het was hard werken", gaat Romina verder. "Redden wat er te redden viel, een nieuw huis zoeken, verhuizen wat nog kon, en dan was het ook nog een drukke periode op het land. Gelukkig ben ik niet vies van een schop en een kruiwagen. We hadden eigenlijk een weekje vakantie gepland, naar de kust, om wat meer van het land te zien, maar het is er niet van gekomen."