Christoff heeft groot nieuws te melden
PMN
Christoff heeft groot nieuws te melden
Foto: Photonews

Christoff heeft vandaag groot nieuws te melden. Het is een speciale dag voor hem.

"SNLogies opent zijn deuren vanaf 1 april. Boek nu je kamer en bezoek het Sven Nys Cycling Center", laat hij weten. SNLogies is in Tremelo gevestigd. Mensen kunnen er overnachten in een omgebouwde hoeve. "Tremelo telt één B&B. Daarbuiten moet je het al in Aarschot gaan zoeken. De vraag naar logies is dan ook erg groot. Maanden voor de opening lopen de reservaties nu al binnen", zei Nys eind vorig jaar daar al over tegen HLN.

De hoeve staat naast Feestzaal Lindehof. Tien mensen kunnen er overnachten. Er komen boven vijf ruime tweepersoonskamers. Beneden is er een gezamenlijke open keuken en een open eet- en woonkamergedeelte. De gasten moeten zelf hun maaltijden voorzien. Nys komt 's ochtends niet voor het ontbijt zorgen.

Verzorgingssalon

Zijn vriendin Anneke zal haar verzorgingssalon in de voormalige stal van de hoeve onderbrengen. “De hoeve bood die mogelijkheid. Dit is eveneens een mooie gelegenheid om samen iets op te bouwen, met elk onze eigen inbreng", zei Nys daarover.

Een overnachting kost 25 euro, ontbijt niet inbegrepen. Daar moet je zelf voor zorgen. Wie meer informatie wil of wil reserveren kan mailen naar snlogies@gmail.com.

Meer nieuws

Meer nieuws

.