Verzoening André Hazes en Monique nu helemaal van de baan? Yvonne Coldeweijer is wat opgevallen
COS
Verzoening André Hazes en Monique nu helemaal van de baan? Yvonne Coldeweijer is wat opgevallen
Foto: Instagram @andrehazes

André Hazes maakte anderhalf jaar geleden een einde aan zijn verloving met Monique Westenberg. Hij kreeg een relatie met Sarah van Soelen, maar die strandde enkele maanden later.

André Hazes leek de afgelopen maanden weer toe te groeien naar zijn ex Monique; de zanger was op de sociale media van Monique te spotten en het duo ging ook verschillende keren met hun zoontje André op vakantie.

Nu is Yvonne Coldeweijer wat opgevallen in een recent Instagram Stories-bericht van Monique over zoontje Dré. "'M'n jongen' en 'm'n vriend'. Geen 'onze' meer, wat tot vervelend toe werd gebruikt", klinkt het.

Even later kan Yvonne meedelen: "Het is weer helemaal klaar tussen André en Monique." Op vakantie in Spanje zouden Rachel en haar familie hebben ingepraat op André. "Hij heeft zich daardoor weer helemaal bedacht."

"Sinds hij terug is, heeft hij haar compleet laten vallen", klinkt het. "André komt alleen mini Dré bezoeken en that's it. We zijn dus weer terug bij af", aldus Yvonne Coldeweijer. Een verzoening is dus weer helemaal van de baan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.