Verrassend wat er gebeurt met 'Massa is Kassa' na vermeend misbruik Peter Gillis
COS
Verrassend wat er gebeurt met 'Massa is Kassa' na vermeend misbruik Peter Gillis
Foto: Instagram @petergillisoostappen

'Familie Gillis: Massa is Kassa' is bij SBS6 al toe aan een achtste seizoen. Dat nieuwe seizoen ging op 6 september van start.

Peter Gillis lag deze zomer zwaar onder vuur. Er zou een incident van mishandeling hebben plaatsgevonden op zijn vakantiedomein. Peter zou vriendin Nicol onder meer tegen een muur hebben geduwd en in haar rug en neus hebben gebeten.

Opvallend is dat de kijkers bij het begin van het nieuwe 'Massa is Kassa'-seizoen rekening leken te houden met de beschuldigingen. De kijkcijfers van de eerste twee afleveringen waren namelijk gekelderd naar 563.000 en zelfs 'maar' 512.000 kijkers.

Plots zien ze bij RTL Boulevard echter verandering. De derde aflevering haalt namelijk weer 780.000 kijkers. Dat is ongeveer weer hetzelfde als voor Peter in opspraak kwam door het vermeende misbruik.

"Ik was wel een beetje verrast", geeft showbizzwatcher Rob Goossens toe. "Dan blijkt toch dat het lekker voor 'm is dat het nu even stil is rond de de rechtszaak. Zolang dat niet in het nieuws is, heeft de kijker blijkbaar iets van: we zappen gewoon naar SBS6."

Meer nieuws

Meer nieuws

.