Roxeanne Hazes na uitspraken over moeder Rachel Hazes: 'Of ik er spijt van heb?'
COS

Roxeanne Hazes is momenteel te zien in 'Beste Zangers'. De muziek van de zangeres stond centraal in de eerste aflevering. Die werd omwille van enkele uitspraken een heel spraakmakende aflevering.

Roxeanne Hazes deed tijdens 'Beste Zangers' een boekje open over haar verleden. Vooral moeder Rachel werd in haar getuigenis allesbehalve neergezet als een perfecte moeder. Zo vertelde Roxeanne beschadigd te zijn door haar moeder.

"Voor mij is de grootste klap gekomen op het moment dat m'n vader overleed en m'n moeder besloot een boek te gaan schrijven en ik haar negen maanden niet bij me heb gehad. Juist op het moment dat je haar eigenlijk zo nodig hebt om te rouwen", klonk het.

Roxeanne zegt heel veel reacties te hebben gekregen. "Ik voel me enorm geliefd, erkend en gesteund. En dat is heel erg bijzonder", vertelt ze aan RTL Boulevard. Rachel was niet zo blij met de uitspraken van haar dochter.

Spijt heeft Roxeanne niet van de dingen die ze gezegd heeft. "Ik sta precies achter hetgeen ik heb gedeeld. Juist omdat je in zo'n intieme mooie setting bent met elkaar en elkaar vertrouwt, vertel je veel en openhartig."

Meer nieuws

Meer nieuws

.