Pijnlijk wat André Hazes nu doet bij ex Monique Westenberg en zoontje Dré
COS
Pijnlijk wat André Hazes nu doet bij ex Monique Westenberg en zoontje Dré
Foto: Instagram @moniquenoell

André Hazes verbrak vorige week zijn mediastilte. De zanger zal in het voorjaar van 2023 een muzikale comeback maken bij Holland Zingt Hazes.

André Hazes trok zich in september van 2021 terug uit de schijnwerpers. Volgens zijn management deed hij dat omwille van een emotionele burn-out. In zijn bericht leek André dan toch toe te geven dat hij het omwille van zijn verslavingen was.

De afgelopen maanden leek André weer meer zichzelf te worden. Hij leek ook te zullen terugkeren naar zijn gezin. Er waren gezinsvakantie met Monique Westenberg en zoontje Dré naar Florida in het voorjaar en naar het Thaise Koh Samui deze zomer.

Een hereniging leek in de maak, maar die lijkt nu weer helemaal van de baan. "Na weken samen te hebben gespendeerd, ziet hij mini Dré nu maar één keer per week op dinsdag. Monique ziet hij alleen als hij de kleine ophaalt", zegt Yvonne Coldeweijer op Instagram Stories.

"De snelheid waarmee de liefde weer is omgeslagen is ongekend", aldus Yvonne. Erg pijnlijk voor Monique, maar ook voor kleine Dré. Die was natuurlijk weer gewend geraakt aan z'n ouders die weer naar elkaar toegegroeid waren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.