Peter Gillis wil wat kwijt nadat hij heeft gelogen over incident van mishandeling
COS
Peter Gillis wil wat kwijt nadat hij heeft gelogen over incident van mishandeling
Foto: Instagram @petergillisoostappen

Eind mei vond er een incident van mishandeling plaats in het vakantiepark van Peter Gillis. Een zestigjarige man werd opgepakt en moest een nacht in de cel verblijven.

Er werd meteen beweerd dat de 60-jarige man Peter Gillis zelf was en dat vriendin Nicol Kremers het slachtoffer was van het incident. Peter en Nicol ontkenden meteen via sociale media en hielden hun verhaal ook in Privé vol.

Deze week werd bevestigd dat het wél om Peter en Nicol ging. "De heer Gillis en zijn partner Nicol betreuren dat een incident in de privésfeer in mei van dit jaar heeft geleid tot inschakeling van de politie", liet advocaat Ton van de Biezenbos weten aan het ANP.

Nu heeft Peter ook zelf gereageerd bij De Telegraaf. Hij zou "ontzettend veel spijt" hebben dat hij over het incident gelogen heeft op sociale media. "Hij zegt dat hij de situatie niet goed heeft aangepakt", citeert RTL Boulevard De Telegraaf.

Peter houdt vol dat hij een man met "een hart van goud" is en dat ieder mens fouten maakt. Intussen tonen Nicol en Peter met vakantiefoto's dat er tussen hen alles koek en ei is.

https://www.instagram.com/p/Cg1SoRRLolA/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.