Peter Gillis krijgt het hard te verduren: "Dat je het nog durft te vragen"
COS

Peter Gillis is in opspraak gekomen nadat hij wordt beschuldigd van mishandeling. Hij zou zijn vriendin Nicol Kremers onder meer gebeten hebben eind mei op vakantiedomein Prinsenmeer.

Peter Gillis en Nicol Kremers ontkenden eerst nog dat ze iets te maken hadden met het incident van mishandeling, maar moesten uiteindelijk toch toegeven dat Peter weldegelijk was opgepakt. Het koppel maakt via sociale media wel duidelijk dat alles koek en ei is.

Peter doet ook vandaag alsof er niets aan de hand is. Zo roept hij zijn volgers op om te stemmen op 'Familie Gillis: Massa is kassa' in de strijd om de Gouden Televizier-Ring. "Dankzij jullie support zijn we terecht gekomen in deze felbegeerde nominatieronde... Op naar de ring. Stem nu via de link in bio!", klinkt het.

De reacties zijn niet mals voor Peter. "Wat denk je zelf?", klinkt het veelbetekenend. "Dat je het nog durft te vragen", reageert nog iemand. "Echt niet", klinkt het resoluut. "Als het nou om een prijs voor de grootste leugenaar ging, ja dan had ik zeker op jou gestemd."

"Ik vind het werkelijk beschamend", lezen we nog. "Verkeerde timing kerel", merkt iemand op. Natuurlijk kan Peter op een paar positieve reacties rekenen van fans. "Ze volgen allemaal als schapen de media. Zet hem op Peter! Onschuldig tot het tegendeel is bewezen."

https://www.instagram.com/p/ChWmAOLr2ju/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.