Opvallend nieuws uit kamp André Hazes: 'Roxeanne Hazes heeft altijd gelogen'
Opvallend nieuws uit kamp André Hazes: 'Roxeanne Hazes heeft altijd gelogen'
Foto: Instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes deed in 'Beste Zangers' zware uitspraken over haar moeder Rachel Hazes. Ze vertelde onder meer dat ze zich vlak na de dood van haar vader in de steek gelaten voelde door haar moeder.

Er komt nu gevolg aan die uitspraken van Roxeanne Hazes. Voormalig lijfwacht van André Hazes sr., Joop Kruis, haalt flink uit naar Roxeanne.

In 'Story' neemt de boezemvriend van de overleden zanger geen blad voor de mond. "Ze heeft alles aan haar moeder te danken. (...) Rachel heeft het geld verdiend en Roxeanne een huis gegeven", klinkt het.

Dat Roxeanne nu zo uithaalt, vindt Joop ongekend schandalig. "Aan de andere kant, ze heeft altijd al gelogen als jong meisje. Kennelijk is ze dat nog niet verleerd", sluit de vriend van André Hazes sr. af.

Rachel Hazes reageerde eerder zelf al via een bericht op Instagram. "Dat ik dit dan nu indirect via een programma te horen krijg vind ik onbegrijpelijk. Ik weet mij gelukkig gesteund door mensen die nog wel weten hoe het zit, getuige ook de vele lieve reacties die ik van iedereen heb gekregen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.