Na Maxime Meiland en Leroy Molkenboer nóg een Meiland-huwelijk op komst?
COS

Op zaterdag 30 juli beleefden de Meilandjes een wondermooie dag. Maxime Meiland stapte in het huwelijksbootje met Leroy Molkenboer.

Leroy Molkenboer en Maxime Meiland leerden elkaar twee jaar geleden kennen toen Leroy als cameraman achter de schermen kwam werken voor 'Chateau Meiland'. Iets meer dan twee jaar later zijn ze getrouwd én werden ze de trotse ouders van Vivé.

Het huwelijk vond zaterdag in besloten kring plaats bij kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest. Natuurlijk zaten de ouders van Leroy en de Meilandjes - sommigen met zakdoek op zak - op de eerste rij.

Of er al een volgend Meiland-huwelijk zit aan te komen? Dat durft Dirk Hoogstraten, de vriend van Montana Meiland niet zeggen. "Ze zeggen altijd: van een huwelijk komt een huwelijk, maar dat weer ik nog niet hoor", zegt Dirk aan Weekend.

Dirk en Montana vormen al meer dan zeven jaar een koppel. Vorig jaar vertelde Erica Meiland nog aan Story dat, als er ooit een huwelijk komt, er twee feesten komen. Dirks moeder komt namelijk uit Polen. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.